ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Παρασκευή 5-3-2021 και το Σάββατο 6-3-2021, από τις 3 έως 5 το απόγευμα στο κοιμητήριο της πόλεως θα βρίσκονται ιερείς για την τέλεση τρισαγίων, ενώ την Παρασκευή το απόγευμα και το Σάββατο το πρωί στους ενοριακούς ναούς της πόλεως των Γρεβενών (Ευαγγελιστρίας και Αγίου Γεωργίου Βαροσίου) αλλά και σε όλους τους ενοριακούς ναούς της Μητροπόλεως μας θα τελεστεί Θεία Λειτουργία 7.30 έως 9.00 το πρωί και τρισάγια υπέρ των κεκοιμημένων, τηρουμένων αυστηρά όλων των μέτρων προστασίας και των υγειονομικών διατάξεων.

Συγκεκριμένα στους ενοριακούς ναούς της πόλεως των Γρεβενών το απόγευμα της Παρασκευής (5.30 – 6.30 μ.μ.) και το πρωί του Σαββάτου (9 -10 π.μ.) θα μπορούν όσοι θέλουν να έρχονται φέρνοντας τα ονόματα και τα κόλλυβα υπέρ αναπαύσεως των Κεκοιμημένων τους. Θα τελούνται εντός του ναού διαδοχικά τρισάγια, με μέγιστο αριθμό 9 (εννιά) ατόμων και με όσα προβλέπει η σχετική νομοθεσία. Όλοι οι ενορίτες θα φορούν σωστά μάσκα προσώπου, κρατώντας τις σωστές αποστάσεις.

Με αυτόν τον τρόπο και τους Κεκοιμημένους θα θυμηθούμε και θα προστατεύσουμε σωστά την υγεία όλων μας. Του χρόνου, με την αγάπη και το έλεος του Κυρίου μας, θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα της σοφής Παραδόσεως μας.

Τέλος, το Σάββατο 6 Μαρτίου 2021, που είναι το Μεγάλο Ψυχοσάββατο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, όπως κάθε χρόνο, θα τελέσει Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως πάντων των Κεκοιμημένων στο κοιμητήριο της πόλεως Γρεβενών, στις 12 το μεσημέρι.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Κοινοποίηση:
Ακολουθήστε μας: