05
Φεβρουάριος
18:30

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

 

Την Κυριακή 5.2.2023 τιμάται από την Εκκλησία μας, με απόφαση της Ιεράς Συνόδου, η ιερή μνήμη των αγίων μητέρων των Τριών Ιεραρχών Εμμελείας, Νόνας και Ανθούσης. Είναι μάλιστα η Κυριακή μετά την εορτή της Υπαπαντής του Χριστού, που αποτελεί για την Εκκλησία μας και εορτή της Μητέρας. Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ θα βραβεύσει τρείς μητέρες: μία που τώρα εγκυμονεί, μία μητέρα που φέτος έγινε πολύτεκνη και μια υπερήλικα μητέρα.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα λάβει χώρα στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών, στις 6:30 μ.μ. εορταστική εκδήλωση αφιερωμένη στην μάνα, όπου η τοπική Εκκλησίας μας θα τιμήσει το ιερό πρόσωπο της μητέρας.

Καλεσμένη ομιλήτρια είναι η Εκπαιδευτικός – Λογοτέχνης κ. Φωτεινή Φωτιάδου-Κωνσταντίνου, με θέμα: “Μάνα, συνεργάτης του Θεού!”.

Συμμετέχει η Χορωδία Κυριών της Ι. Μ. Γρεβενών, που την διευθύνει ο κ. Χρήστος Νανέρης, ενώ κείμενα θα διαβάσει ο π. Εμμανουήλ Σκλαβούνος.

Ταυτόχρονα θα βραβευτούν, οι οικογένειες του νομού Γρεβενών που φέτος έγιναν πολύτεκνες καθώς και τα παιδιά των πολυτέκνων οικογενειών που πέρασαν στο Πανεπιστήμιο.

 

 

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
5 Φεβρουαρίου 2023
Ώρα:
18:30
Κατηγορία Εκδήλωση:

Ανερχόμενες Εκδηλώσεις