Η Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών καθώς και ο ίδιος ο Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, τον τελευταίο καιρό βρέθηκαν στο στόχαστρο κάποιων ανθρώπων, οι οποίοι επεχείρησαν με κακόβουλο, ψευδή και συκοφαντικό τρόπο να διασύρουν το κύρος της Μητροπόλεως Γρεβενών και του Μητροπολίτη προσωπικά. Προς την κατεύθυνση αυτή, προέβησαν σε κατασυκοφάντηση και ψευδή καταμήνυση για δήθεν τέλεση αξιόποινων πράξεων, που έφτασαν ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Γρεβενών.

Επιπρόσθετα με δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες και την διοργάνωση συκοφαντικής εκστρατείας διέσπειραν ψεύδη και κατηγορίες. Χωρίς να λογαριάσουν τις πληγές που ανοίγουν στην τοπική κοινωνία και τη βλάβη που προκαλούν, ιδιαίτερα στις νέες ψυχές.

Με το παρόν δελτίο τύπου έχουμε υποχρέωση να ενημερώσουμε τους πολίτες των Γρεβενών ότι όλες οι ως άνω κατηγορίες που είχαν διατυπωθεί από ανθρώπους προκατειλημμένους και εχθρικά διακείμενους απέναντι στο πρόσωπο του Μητροπολίτη μας κ. Δαβίδ κατέπεσαν, η δε μηνυτήρια αναφορά που υποβλήθηκε από τους ίδιους τέθηκε στο αρχείο αμετάκλητα με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 95/2018 Διάταξη της κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Γρεβενών, η οποία εγκρίθηκε περαιτέρω και από τον κ. Εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας. Η Δικαιοσύνη, στην οποία είχαμε εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή, έπραξε το καθήκον της και αποκατέστησε, ήδη από το στάδιο της προδικασίας, τόσο την Ιερά Μητρόπολη, όσο και το πρόσωπο του Μητροπολίτη μας, κρίνοντας τις κατηγορίες ανυπόστατες και αβάσιμες.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Κοινοποίηση:
Write a comment:

Your email address will not be published.

Ακολουθήστε μας: