Η αξία που έχει η συμμετοχή ενός παιδιού σε μία εκκλησιαστική κατασκήνωση είναι αποδεδειγμένη εδώ και πολλά χρόνια. Αυτή μάλιστα εντείνεται στην μετά κορωνοϊού εποχή. Γι’ αυτό η Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών συνεπής ως προς την προσφορά προς τα παιδιά της αλλά και στις κυρίες του τόπου μας οργανώνει με την ευλογία του τοπικού μας ποιμενάρχη κ. Δαβίδ και φέτος, για 9η συνεχή χρονιά, κατασκηνωτικές περιόδους, στην Κατασκήνωση «ΘΑΒΩΡ», σε αγαστή συνεργασία με την Αδελφότητα της Οσίας Ξένης.

Στην μαγευτική τοποθεσία της Ελάνης Χαλκιδικής, τα παιδιά του Δημοτικού, του Γυμνασίου του Λυκείου, καθώς και οι κυρίες, στις αντίστοιχες περιόδους, μπορούν να λάβουν τα πλούσια δώρα που προσφέρει η κατασκηνωτική ζωή, δηλαδή, ξενοιασιά, παιχνίδι, τραγούδι, όμορφες φιλίες, δημιουργία, σεβασμός, ομαδικότητα, φιλότιμο, αγάπη και κυρίως σωστή σχέση με τον Χριστό και την Εκκλησία.

Περισσότερες πληροφορίες στο Βιβλιοπωλείο της Ι. Μητροπόλεως «Αναλόγιον» και στο τηλ. 2462023020

Και στις διευθύνσεις:

http://www.diakonia-filakon.gr/frontend/articles.php?cid=169

https://www.youtube.com/watch?v=b5gelRbNASg&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fimgre.gr%2F&embeds_referring_origin=https%3A%2F%2Fimgre.gr&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

 

 

Κοινοποίηση:
Ακολουθήστε μας: